Meny

MENY

VECKA 20

Måndag
A: Fläkmedaljonger med rosépepparsås och purjolöksstekt potatis.
B: Fisksoppa med vitlöksbröd.
C: Kycklingpasta ”Romana” med tomat, paprika, zucchini, vitlök och grädde.
D: Pizza- och pastabuffé.

Tisdag
A: Ugnsbakad fiskfilé med dillsås och kokt potatis.
B: Chicken Fries med currydipp och friterad potatis.
C: Stekt fläsk med hemlagade raggmunkar och lingonsylt eller löksås/bruna bönor och kokt potatis.
D: Pizza- och pastabuffé.

Onsdag
A: Grillad kycklingfilé med kantarellsås och stekt tärnad potatis.
B: Stekt strömmingsfilé med hemlagat potatismos och lingonsylt.
C: Pasta ”De la Casa” med strimlad fläskfilé, paprika, champinjoner och grädde.
D: Pizza- och pastabuffé.

Torsdag
A: Hackad pepparbiff med pepparsås och stekt potatis.
B: Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde.
C: Pasta ”Cappricciosa” med strimlad skinka, champinjoner och grädde.
D: Pizza- och pastabuffé.

Fredag
A: Helstekt fläskytterfilé ”Vina Rosé” med rödvinssås och potatisgratäng.
B: Gulaschsoppa med vitlöksbröd.
C: Indonesisk kycklinggryta med tomat, paprika, zucchini, sambal oelek och ris.
D: Pizza- och pastabuffé.