Måndag
A: Grillad kycklingfilé med gorgonzolasås och klyftpotatis.
B: Fisksoppa med vitlöksbröd.
C: Pasta ”Indiana” med strimlad fläskfilé, curry, paprika, ananas och grädde.
D: Pizza- och pastabuffé.
Tisdag
A: Helstekt fläskkarré med champinjonsås och stekt potatis.
B: Makrillfilé med gräddstuvad spenat och kokt potatis.
C: Stekt fläsk med hemlagade raggmunkar och lingonsylt eller
löksås/bruna bönor och kokt potatis.
D: Pizza- och pastabuffé.
Onsdag
A: Fiskgratäng ”Walevska” med hummersås, potatismos och broccoli.
B: Isterband med dillstuvad potatis och rödbetor.
C: Kycklingpasta med broccoli, parmesan och grädde.
D: Pizza- och pastabuffé.
Torsdag
A: Helstekt fläskytterfilé ”Vina Rosé” med rödvinssås och potatisgratäng.
B: Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde.
C: Spaghetti ”Norcina” med nötfärs, basilika, vitlök och grädde.
D: Pizza- och pastabuffé.
Fredag
A: Hemlagad pannbiff med stekt lök, brunsås och kokt eller stekt potatis.
B: Gulaschsoppa med vitlöksbröd.
C: Indonesisk kycklinggryta med tomat, paprika, zucchini, Sambal Oelek och ris.
D: Pizza- och pastabuffé.