Meny

MENY

VECKA 21

Måndag
A: Grillad kycklingfilé med toscanasås och pasta penne eller kokt potatis.
B: Fisksoppa med vitlöksbröd.
C: Pasta med strimlad kalkon, paprika, purjolök, vitlök, piri-piri och grädde.
D: Pizza- och pastabuffé.

Tisdag
A: Helstekt fläskkarré med champinjonsås och stekt potatis.
B: Svensk makrillfilé med gräddstuvad spenat och kokt potatis.
C: Stekt fläsk med hemlagade raggmunkar och lingonsylt eller
löksås/bruna bönor och kokt potatis.
D: Pizza- och pastabuffé.

Onsdag
A: Ostgratinerad fiskfilé med citron-parmesansås och kokt potatis.
B: Korvgryta med bacon, paprika, senap, grädde och ris.
C: Italiensk kycklingpasta med zucchini, soltorkade tomater och grädde.
D: Pizza- och pastabuffé.

Torsdag
A: Grekisk nötfärsbiff med tzatziki och råstekt potatis.
B: Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde.
C: Pasta ”Cappricciosa” med strimlad skinka, champinjoner och grädde.
D: Pizza- och pastabuffé.

Fredag
A: ”Cordon Blue” (ost- och skinkfylld panerad schnitzel) med brunsås och stekt potatis.
B: Gulaschsoppa med vitlöksbröd.
C: Indonesisk kycklinggryta med tomat, paprika, zucchini, Sambal Oelek och ris.
D: Pizza- och pastabuffé.