Måndag
A: Grillad kycklingfilé med pestosås och ugnsbakad potatis.
B: Fisksoppa med vitlöksbröd.
C: Pasta ”Modo Nostro” med gorgonzola, champinjoner, piri-piri, grädde och köttfärssås.
D: Pizza- och pastabuffé.
Tisdag
A: Ugnsbakad laxfilé med hollandaisesås, kokt potatis och broccoli.
B: Chicken fries med friterad potatis och currydipp.
C: Stekt fläsk med hemlagade raggmunkar och lingonsylt eller
löksås/bruna bönor och kokt potatis.
D: Pizza- och pastabuffé.
Onsdag
A: Fiskgratäng ”Walevska” med hummersås, hemlagat potatismos och broccoli.
B: Fläskgryta ”Indiana” med strimlat fläskkött, curry, paprika, ananas, grädde och ris.
C: Spaghetti ”Zingara” med strimlad stek fläsk, tomat, paprika, vitlök och grädde.
D: Pizza- och pastabuffé.
Torsdag
A: Hemlagade kalvjärpar med gräddsås, potatismos, lingonsylt och gröna ärtor.
B: Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde.
C: Pasta ”De la Casa” med strimlad fläskfilé, paprika, champinjoner och grädde.
D: Pizza- och pastabuffé.
Fredag
A: Helstekt fläskytterfilé ”Vina Rosé” med rödvinssås och potatisgratäng.
B: Gulaschsoppa med vitlöksbröd.
C: Kycklingben med BBQ-sås och grönsaksris.
D: Pizza- och pastabuffé.