Måndag
A: Fläskmedaljong med bearnaisesås och purjolöksstekt potatis.
B: Fisksoppa med vitlöksbröd.
C: Kycklinggryta ”Africana” med curry, paprika, ananas, grädde och ris.
D: Pizza- och pastabuffé.
Tisdag
A: Halstrad sejfilé med räkor, dill och champinjoner i skirat smör, kokt potatis och broccoli.
B: Chili con Carne med ris.
C: Stekt fläsk med hemlagade raggmunkar och lingonsylt eller
löksås/bruna bönor och kokt potatis.
D: Pizza- och pastabuffé.
Onsdag
A: Grillad kycklingfilé med currysås och grönsaksris.
B: Strömmingsfilé ”á la Opera” med senap, lök, grädde och hemlagat potatismos.
C: Spaghetti ”Carbonara” med bacon, svartpeppar, parmesan och grädde.
D: Pizza- och pastabuffé.
Torsdag
A: Hemlagad pannbiff med stekt lök, brunsås och stekt eller kokt potatis.
B: Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde.
C: Pasta ”Paradiso” med strimlad fläskfilé, paprika och champinjoner i pepparsås.
D: Pizza- och pastabuffé.
Fredag
A: Fläskfilé ”Charlemange” med champinjonsås, bearnaisesås och klyftpotatis.
B: Gulaschsoppa med vitlöksbröd.
C: Kåldolmar med brunsås, kokt potatis och lingonsylt.
D: Pizza- och pastabuffé.