Meny

MENY

VECKA 49

Måndag
A: Viltfärsbiffar med jägarsås och stekt potatis.
B: Fisksoppa med vitlöksbröd.
C: Pasta ”Paradiso” med strimlad fläskfilé, paprika och champinjoner i pepparsås.
D: Pizza- och pastabuffé.

Tisdag
A: Panerad spättafilé med remouladsås och kokt potatis.
B: Biffgryta ”Mexicana” med tomat, paprika, jalapeño och ris.
C: Stekt fläsk med hemlagade raggmunkar och lingonsylt eller
löksås/bruna bönor och kokt potatis.
D: Pizza- och pastabuffé.

Onsdag
A: Fiskgratäng med skaldjurssås och hemlagat potatismos.
B: Korv stroganoff med ris.
C: Kycklingpasta med pesto, soltorkade tomater och grädde.
D: Pizza- och pastabuffé.

Torsdag
A: Pankopanerad kycklingfilé med choronsås och ugnsbakad potatis.
B: Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde.
C: Pasta med strimlad skinka, broccoli och grädde.
D: Pizza- och pastabuffé.

Fredag
A: ”Black & White” med tryffelsås, bearnaisesås och klyftpotatis.
B: Gulaschsoppa med vitlöksbröd.
C: Hemlagad kålpudding med brunsås, kokt potatis och lingonsylt.
D: Pizza- och pastabuffé.