Meny

MENY

VECKA 26

Måndag
A: Jägerschnitzel med blandsvampsås och stekt potatis.
B: Kycklingben med BBQ-sås och grönsaksris.
C: Pasta ”Cappricciosa” med strimlad skinka, champinjoner och grädde.
D: Pizza- och pastabuffé.

Tisdag
A: Fiskgryta ”Walevska” med hummersås, hemlagat potatismos och broccoli.
B: Biffgryta ”Mexicana” med tomat, paprika, jalapeño och ris.
C: Stekt fläsk med hemlagade raggmunkar och lingonsylt eller löksås/bruna bönor och kokt potatis.
D: Pizza- och pastabuffé.

Onsdag
A: Grillad kycklingfilé med basilikasås och stekt ris.
B: Fish N Chips med currydipp och friterad potatis.
C: Pasta ”Paradiso” med strimlat fläskkött, paprika och champinjoner i pepparsås.
D: Pizza- och pastabuffé.

Torsdag
A: Hemlagad pannbiff med stekt lök, brunsås och stekt eller kokt potatis.
B: Gulaschsoppa med pannkakor, sylt och grädde.
C: Kycklingpasta ”Romana” med tomat, paprika, zucchini, vitlök och grädde.
D: Pizza- och pastabuffé.

Fredag
A: Fläskfilé ”Charlemange” med champinjonsås, bearnaisesås och klyftpotatis.
B: Fisksoppa med vitlöksbröd.
C: Kycklingwok med curry och sweet chili.
D: Pizza- och pastabuffé.