Meny

MENY

VECKA 48

Måndag
A: Fläskmedaljonger med pepparsås och rosmarinsstekt potatis.
B: Fisksoppa med vitlöksbröd.
C: Kycklingpasta med tomat, paprika, champinjoner och grädde.
D: Pizza- och pastabuffé.

Tisdag
A: Grillad kycklingfilé med svampsås och stekt potatis.
B: Portugisisk fiskgryta med tomat, paprika, zucchini, purjolök, crème fraiche och ris.
C: Stekt fläsk med hemlagade raggmunkar och lingonsylt eller löksås/bruna bönor och kokt potatis.
D: Pizza- och pastabuffé.

Onsdag
A: Ugnsbakad fiskfilé med dillsås och kokt potatis.
B: Indisk kycklinggryta med curry, paprika, jordnötter, mango chutney, banan, grädde och ris.
C: Pasta ”Cappricciosa” med strimlad skinka, champinjoner och grädde.
D: Pizza- och pastabuffé.

Torsdag
A: ”Scaloppine Bolonese” (köttfärssåsgratinerad fläskmedaljong) med rödvinssås och ugnsbakad potatis.
B: Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde.
C: Pasta ”Saportie” med strimlad biff, paprika, champinjoner, tomat, gorgonzola och grädde.
D: Pizza- och pastabuffé.

Fredag
A: Hemlagad köttfärsbiff med tzatziki och råstekt potatis.
B: Gulaschsoppa med vitlöksbröd.
C: Chicken Fries med currydipp och friterad potatis.
D: Pizza- och pastabuffé.