Måndag
A: Grillad kycklingfilé med kantarellsås och rösti potatis.
B: Fisksoppa med vitlöksbröd.
C: Pasta ”Cappricciosa” med strimlad skinka, champinjoner och grädde.
D: Pizza- och pastabuffé.
Tisdag
A: Halstrad fiskfilé med räkor, dill och champinjoner i skirat smör och kokt potatis.
B: Ungersk gulaschgryta (fläskkarré) med hemlagat potatismos.
C: Stekt fläsk med hemlagade raggmunkar och lingonsylt eller
löksås/bruna bönor och kokt potatis.
D: Pizza- och pastabuffé.
Onsdag
A: Äggpanerad fiskfilé med dillsås, kokt potatis och broccoli.
B: Bostongurka- och majonnäsfylld lunchkorv med brunsås och hemlagat potatismos.
C: Spaghetti ”Norcina” med nötfärs, basilika, vitlök och grädde.
D: Pizza- och pastabuffé.
Torsdag
A: Panerad fläskschnitzel med brunsås, stekt potatis och gröna ärtor.
B: Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde.
C: Kycklingpasta ”Romana” med tomat, paprika, zucchini, vitlök och grädde.
D: Pizza- och pastabuffé.
Fredag
A: Hackad pepparbiff med pepparsås och stekt potatis.
B: Gulaschsoppa med vitlöksbröd.
C: Kåldolmar med brunsås, kokt potatis och lingonsylt.
D: Pizza- och pastabuffé.