Meny

MENY

VECKA 49

Måndag
A: Pariserschnitzel (äggpanerad fläskschnitzel) med brunsås och kulpotatis.
B: Fisksoppa med vitlöksbröd.
C: Pasta ”Norcina” med nötfärs, basilika, vitlök och grädde.
D: Pizza- och pastabuffé.

Tisdag
A: Fläskmedaljonger med gorgonzolasås och friterad potatis.
B: Portugisisk fiskgryta med tomat, paprika, zucchini, purjolök, crème fraiche och ris.
C: Stekt fläsk med hemlagade raggmunkar och lingonsylt eller löksås/bruna bönor och kokt potatis.
D: Pizza- och pastabuffé.

Onsdag
A: Fiskgratäng ”Walevska” med hummersås, potatismos och broccoli.
B: Ungersk gulaschgryta (fläskkarré) med ris.
C: Pasta ”Cappricciosa” med strimlad skinka, champinjoner och grädde.
D: Pizza- och pastabuffé.

Torsdag
A: Helstekt ytterfilé ”Vina Rosé” med rödvinssås och potatisgratäng.
B: Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde.
C: Pasta ”Celabrece” med strimlad biff, soltorkade tomater, basilika, vitlök och grädde.
D: Pizza- och pastabuffé.

Fredag
A: Hackad pepparbiff med pepparsås och stekt potatis.
B: Gulaschsoppa med vitlöksbröd.
C: Fläskgryta med grönsaker, tomat, grädde och ris.
D: Pizza- och pastabuffé.