Meny

MENY

VECKA 33

Måndag
A: Helstekt fläskkarré med champinjonsås och stekt potatis.
B: Fisksoppa med vitlöksbröd.
C: Italiensk kycklingpasta med zucchini, soltorkade tomater, vitlök och grädde.
D: Pizza- och pastabuffé.

Tisdag
A: Panerad kycklingfilé med brunsås och stekt potatis.
B: Stekt strömmingsfilé med hemlagat potatismos och lingonsylt.
C: Stekt fläsk med hemlagade raggmunkar och lingonsylt eller löksås/bruna bönor och kokt potatis.
D: Pizza- och pastabuffé.

Onsdag
A: Halstrad fiskfilé med räkor, dill och champinjoner i skirat smör och kokt potatis.
B: Kycklingben med BBQ-sås och grönsaksris.
C: Pasta ”De la Casa” med strimlat fläskkött, paprika, champinjoner och grädde.
D: Pizza- och pastabuffé.

Torsdag
A: Hemlagad nötfärsbiff med tzatziki och råstekt potatis.
B: Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde.
C: Pasta ”Tenuta” med strimlad kassler, zucchini, färsk tomat, basilika och grädde.
D: Pizza- och pastabuffé.

Fredag
A: Fläskfilé ”Charlemange” med bearnaisesås, champinjonsås och klyftpotatis.
B: Gulaschsoppa med vitlöksbröd.
C: Kycklingwok med curry och sweet chili.
D: Pizza- och pastabuffé.