Meny

MENY

VECKA 5

Måndag
A: Grillad kycklingfilé med basilikasås och rösti potatis.
B: Fisksoppa med vitlöksbröd.
C: Pasta med strimlad skinka, purjolök, paprika, vitlök, piri-piri och grädde.
D: Pizza- och pastabuffé.

Tisdag
A: Hemlagad köttfärslimpa med gräddsås och potatismos.
B: Portugisisk fiskgryta med tomat, paprika, zucchini, purjolök, crème fraiche och ris.
C: Stekt fläsk med hemlagade raggmunkar och lingonsylt eller löksås/bruna bönor och kokt potatis.
D: Pizza- och pastabuffé.

Onsdag
A: Koljafilé med ägg- och persiljesås och kokt potatis.
B: Helstekt fläsksida med ugnsbakad potatis och äppelmos.
C: Pasta ”De la Casa” med strimlad fläskfilé, paprika, champinjoner och grädde.
D: Pizza- och pastabuffé.

Torsdag
A: ”Scaloppine Bolognese” (ost- och köttfärsgratinerad fläskmedaljong) med rödvinssås och ugnsbakad potatis.
B: Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde.
C: Pasta ”Saporite” med strimlad biff, paprika, champinjoner, tomat, gorgonzola och grädde.
D: Pizza- och pastabuffé.

Fredag
A: Helstekt entrecote med rödvinssås, aromsmör och råstekt potatis.
B: Gulaschsoppa med vitlöksbröd.
C: Kåldolmar med brunsås, kokt potatis och lingonsylt.
D: Pizza- och pastabuffé.