Meny

MENY

VECKA 20

Måndag
A: Grillad kycklingfilé med currysås och grönsaksris.
B: Fisksoppa med vitlöksbröd.
C1: Pasta ”Paradiso” med strimlad fläskfilé, paprika och champinjoner i pepparsås.
C2: Hemlagad pytt i panna med ägg och rödbetor.
D: Pizza- och pastabuffé.

Tisdag
A: Hemlagade fiskfärsbiffar med hummersås, potatismos och broccoli.
B: Pasta ”Saporite” med strimlad biff, champinjoner, vitlök, tomat och grädde.
C: Stekt fläsk med hemlagade raggmunkar och lingonsylt eller
löksås/bruna bönor och kokt potatis.
D: Pizza- och pastabuffé.

Onsdag
A: Äggpanerad koljafilé med dillsås, kokt potatis och broccoli.
B: Fläskfilégryta ”Indiana” med curry, paprika, ananas, grädde och ris.
C: Spaghetti ”Norcina” med nötfärs, basilika, vitlök och grädde.
D: Pizza- och pastabuffé.

Torsdag
A: Helstekt fläskkarré med grönpepparsås och ugnsbakad potatis.
B: Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde.
C: Italiensk kycklingpasta med zucchini, soltorkade tomater och grädde.
D: Pizza- och pastabuffé.

Fredag
A: Fläskmedaljonger med champinjonsås, bearnaisesås och klyftpotatis.
B: Gulaschsoppa med vitlöksbröd.
C: Kåldolmar med brunsås, kokt potatis och lingonsylt.
D: Pizza- och pastabuffé.