Meny

MENY

VECKA 3

Måndag
A: Jägerschnitzel med blandsvampsås och stekt potatis.
B: Fisksoppa med vitlöksbröd.
C: Kycklingpasta ”Romana” med tomat, paprika, zucchini, vitlök och grädde.
D: Pizza- och pastabuffé.

Tisdag
A: Ost- och ananasgratinerad fläskmedaljong med currysås och stekt ris.
B: Strömmingsfilé ”á la Opera” med senap, lök, grädde och hemlagat potatismos.
C: Stekt fläsk med hemlagade raggmunkar och lingonsylt eller löksås/bruna bönor och kokt potatis.
D: Pizza- och pastabuffé.

Onsdag
A: Äggpanerad fiskfilé med dillsås, kokt potatis och broccoli.
B: Bostongurka- och majonnäsfylld lunchkorv med brunsås och hemlagat potatismos.
C: Pasta ”Cappricciosa” med strimlad skinka, champinjoner och grädde.
D: Pizza- och pastabuffé.

Torsdag
A: Panerad kycklingfilé med brunsås och stekt potatis.
B: Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde.
C: Spaghetti ”Carbonara” med bacon, svartpeppar, parmesanost och grädde.
D: Pizza- och pastabuffé.

Fredag
A: ”Black & White” med tryffelsås, bearnaisesås och klyftpotatis.
B: Gulaschsoppa med vitlöksbröd.
C: Chili con Carne med ris.
D: Pizza- och pastabuffé.