Måndag
A: Helstekt kalvrulle med tryffelsmaksatt gräddsås och kulpotatis.
B: Fisksoppa med vitlöksbröd.
C: Spaghetti ”Bolognese”.
D: Pizza- och pastabuffé.
Tisdag
A: ”Scaloppine Bolognese” (ost- och köttfärssåsgratinerad fläskmedaljong) med rödvinssås och ugnsbakad potatis.
B: Fish N Chips med currydipp.
C: Stekt fläsk med hemlagade raggmunkar och lingonsylt eller
löksås/bruna bönor och kokt potatis.
D: Pizza- och pastabuffé.
Onsdag
A: Havets Wallenbergare med hummersås och hemlagat potatismos.
B: Indonesisk kycklinggryta med tomat, paprika, zucchini, Sambal Oelek och ris.
C: Pasta ”Paradiso” med strimlad fläskfilé, paprika och champinjoner i pepparsås.
D: Pizza- och pastabuffé.
Torsdag
A: Grillad kycklingfilé med pestosås och stekt potatis eller ris.
B: Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde.
C: Spaghetti ”Zingara” med strimlad stek fläsk, paprika, tomat, vitlök och grädde.
D: Pizza- och pastabuffé.
Fredag
A: Fläskfilé ”Oscar” med sparris, räkor, bearnaisesås och klyftpotatis.
B: Gulaschsoppa med vitlöksbröd.
C: Hemlagad kålpudding med brunsås, kokt potatis och lingonsylt.
D: Pizza- och pastabuffé.