Meny

MENY

VECKA 39

Måndag
A: Panerad kycklingfilé med brunsås och stekt potatis.
B: Fisksoppa med vitlöksbröd.
C: Spaghetti ”Zingara” med strimlad bacon, tomat, paprika, vitlök och grädde.
D: Pizza- och pastabuffé.

Tisdag
A: Fläskmedaljonger med gorgonzolasås och friterad potatis.
B: Strömmingsfilé ”á la Opera” med senap, lök, grädde och hemlagat potatismos.
C: Stekt fläsk med hemlagade raggmunkar och lingonsylt eller löksås/bruna bönor och kokt potatis.
D: Pizza- och pastabuffé.

Onsdag
A: Ugnsbakad fiskfilé med vitvinssås och kokt potatis.
B: Fläskfilégryta ”Indiana” med curry, paprika, ananas, grädde och ris.
C: Pasta med strimlad skinka, purjolök, paprika, vitlök, piri-piri och grädde.
D: Pizza- och pastabuffé.

Torsdag
A: ”Scaloppine Bolognese” (ost- och köttfärssåsgratinerad fläskschnitzel) med rödvinssås och ugnsbakad potatis.
B: Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde.
C: Kycklingpasta ”Cartoccio” med gorgonzola, pesto, rödvin och grädde.
D: Pizza- och pastabuffé.

Fredag
A: Ostfylld nötfärsbiff med tzatziki och råstekt potatis.
B: Gulaschsoppa med vitlöksbröd.
C: Spansk paella med strimlad kycklingfilé, havets läckerheter, grönsaker och ris.
D: Pizza- och pastabuffé.