Meny

MENY

VECKA 43

Måndag
A: Helstekt fläskkarré med champinjonsås och stekt potatis.
B: Fisksoppa med vitlöksbröd.
C: Kycklingpasta ”Romana” med paprika, zucchini, vitlök, tomat och grädde.
D: Pizza- och pastabuffé.

Tisdag
A: Pankopanerad kycklingfilé med rödvinssås och kulpotatis.
B: Portugisisk fiskgryta med zucchini, paprika, purjolök, tomat, crème fraiche och ris.
C: Stekt fläsk med hemlagade raggmunkar och lingonsylt eller löksås/bruna bönor och kokt potatis.
D: Pizza- och pastabuffé.

Onsdag
A: Ugnsbakad laxfilé med hollandaisesås, kokt potatis och broccoli.
B: Biff stroganoff med ris.
C: Pasta ”Capricciosa” med strimlad skinka, champinjoner och grädde.
D: Pizza- och pastabuffé.

Torsdag
A: Helstekt biff ”Provencale” med rödvinssås, vitlökssmör och råstekt potatis.
B: Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde.
C: Pasta ”Paradiso” med strimlat fläskkött, paprika och champinjoner i pepparsås.
D: Pizza- och pastabuffé.

Fredag
A: ”Cordon Bleu” (ost- och skinkfylld panerad schnitzel) med brunsås och stekt potatis.
B: Gulaschsoppa med vitlöksbröd.
C: Indonesisk kycklinggryta med tomat, paprika, zucchini, sambal oelek och ris.
D: Pizza- och pastabuffé.