Måndag
A: Hemlagad köttfärslimpa med blandsvampsås och potatismos.
B: Fisksoppa med vitlöksbröd.
C1: Indonesisk kycklinggryta med tomat, paprika, zucchini, Sambal Oelek och ris.
C2: Chorizo med BBQ-sås och hemlagat potatismos.
D: Pizza- och pastabuffé.
Tisdag
A: Grillad kycklingfilé med kantarellsås och stekt tärnad potatis.
B: Portugisisk fiskgryta med tomat, paprika, zucchini, purjolök, crème fraiche och ris.
C: Stekt fläsk med hemlagade raggmunkar och lingonsylt eller
löksås/bruna bönor och kokt potatis.
D: Pizza- och pastabuffé.
Onsdag
A: Makrillfilé med gräddstuvad spenat och kokt potatis.
B: Chicken fries med currydipp och friterad potatis.
C: Pasta ”Paradiso” med strimlad fläskfilé, paprika och champinjoner i pepparsås.
D: Pizza- och pastabuffé.
Torsdag
A: Ugnsbakad biff i pepparsås med råstekt potatis.
B: Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde.
C: Kycklingpasta ”Africana” med curry, paprika, ananas och grädde.
D: Pizza- och pastabuffé.
Fredag
A: ”Black & White” med tryffelsås, bearnaisesås och klyftpotatis.
B: Gulaschsoppa med vitlöksbröd.
C: Korvgryta med bacon, paprika, senap, grädde och ris.
D: Pizza- och pastabuffé.