Meny

MENY

VECKA 17

Måndag
A: Grillad kycklingfilé med kantarellsås och stekt tärnad potatis.
B: Fisksoppa med vitlöksbröd.
C: Pasta med strimlad skinka, broccoli och grädde.
D: Pizza- och pastabuffé.

Tisdag
A: Fläskmedaljonger med gorgonzolasås och klyftpotatis.
B: Portugisisk fiskgryta med tomat, paprika, zucchini, purjolök, crème fraiche och ris.
C: Stekt fläsk med hemlagade raggmunkar och lingonsylt eller
löksås/bruna bönor och kokt potatis.
D: Pizza- och pastabuffé.

Onsdag
A: Hemlagad Havets Wallenbergare med hummersås och potatismos.
B: Korv stroganoff med ris.
C: Kycklingpasta ”á la King” med paprika, champinjoner och grädde.
D: Pizza- och pastabuffé.

Torsdag
A: Helstekt fläskytterfilé ”Vina Rosé” med rödvinssås och potatisgratäng.
B: Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde.
C: Spaghetti ”Norcina” med nötfärs, basilika, vitlök och grädde.
D: Pizza- och pastabuffé.

Fredag
A: Hackad pepparbiff med pepparsås och stekt potatis.
B: Gulaschsoppa med vitlöksbröd.
C: Spansk paella med strimlad kycklingfilé, havets läckerheter, grönsaker och ris.
D: Pizza- och pastabuffé.