Meny

Restaurang "Gourmé"

Hildedalsgatan 12, Göteborg

MENY

VECKA 49

Måndag
A: Fläskmedaljonger med ädelostsås och rosmarinsstekt potatis.
B: Kåldolmar med brunsås, kokt potatis och lingonsylt.
C: Pasta ”á la Peppé” med strimlad oxfilé, paprika och champinjoner i pepparsås.
D: Pizza- och pastabuffé.

Tisdag
A: Hemlagad köttfärslimpa med blandsvampsås och kulpotatis.
B: Halstrad sejfilé med champinjoner, dill och räkor i skirat smör och kokt potatis.
C: Stekt fläsk med hemlagade raggmunkar och lingonsylt eller löksås och kokt potatis.
D: Pizza- och pastabuffé.

Onsdag
A: Fiskfilé ”á la Berg” (laxfylld spättafilé) med vitvinssås och kokt potatis.
B: Stekt kassler med gräddsås och hemlagat potatismos.
C: Pasta ”Romana” med strimlad kycklingfilé, tomat, paprika, zucchini, vitlök och grädde.
D: Pizza- och pastabuffé.

Torsdag
A: Helstekt biff ”Provencale” med rödvinssås, aromsmör och råstekt potatis.
B: Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde.
C: Pasta ”Zingara” med strimlad bacon, paprika, vitlök, tomatsås och grädde.
D: Pizza- och pastabuffé.

Fredag
A: Fläskfilé ”Charlemange” med champinjonsås, bearnaisesås och klyftpotatis.
B: Fisksoppa med vitlöksbröd.
C: Crepes ”Diablo” med pikant nötfärs- och grönsaksfyllning.
D: Pizza- och pastabuffé.

ADRESS


Hildedalsgatan 12

417 05 Göteborg

ÖPPETTIDER


Måndag till Fredag

11.00-14.30

FÖLJ OSS

© Copyright. All Rights Reserved.