Meny

MENY

VECKA 16

Måndag
A: Fläskmedaljonger med pepparsås och purjolöksstekt potatis.
B: Fisksoppa med vitlöksbröd.
C: Kycklingpasta ”Romana” med tomat, grönsaker, vitlök och grädde.
D: Pizza- och pastabuffé.

Tisdag
A: Grillad kycklingfilé med toscanasås och pasta penne eller kokt potatis.
B: Panerad spättafilé med remouladsås och kokt potatis.
C: Stekt fläsk med hemlagade raggmunkar och lingonsylt eller
löksås/bruna bönor och kokt potatis.
D: Pizza- och pastabuffé.

Onsdag
A: Halstrad fiskfilé med dillsås, kokt potatis och broccoli.
B: Ungersk gulaschgryta (fläskkarré) med hemlagat potatismos.
C: Pasta med strimlad fläskfilé, bacon, champinjoner och grädde.
D: Pizza- och pastabuffé.

Torsdag
A: Hemlagade köttbullar med gräddsås, potatismos och lingonsylt.
B: Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde.
C: Pasta ”Celabrece” med strimlad biff, soltorkade tomater, basilika och grädde.
D: Pizza- och pastabuffé.

Fredag
A: Fläskfilé ”Oskar” med räkor, sparris, bearnaisesås och klyftpotatis.
B: Gulaschsoppa med vitlöksbröd.
C: Indonesisk kycklinggryta med tomat, paprika, zucchini, Sambal Oelek och ris.
D: Pizza- och pastabuffé.